Странното е, че тропа по-силно, когато завивам надясно, когато се движа напред е по слабо, а наляво или не тропа или е мн мн слабо и не го чувам. Всичко по предницата е проверено и е ОК. Съмнявам се в тампона на амортисьора ама незнам как се проверява. Тропането не се усеща във волана. Някакви идеи
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тропа отпред от ляво
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщениеВсичко по предницата е проверено и е ОК."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщениеКолеги, след половин час ровичкане се оказа, че са тампоните на горния носач странното е че имаше луфт само когато волана е на ляво. сменихме ги и сега вс. е ОК. Благодаря на всички отзовали се!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от tre Покажи съобщениепичове аз преди ходих при един майстор дето всеки път ми вика няма и нищо а тя горката тропали та тропа.
---------
156 1.9jtd
Comment
-
Добре е превантивно при такива случай да си проверявате и доколко са затегнати гумите от страната на тропането, наскоро поради не особенно добре достегнати след процедура болтове на джантата, щяхме да докараме ядове на колега......
Това важи с пълна сила ако ви затягат болтовете само с пистолет, и не ги пробват ръчно след това....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment